Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Balatonboglári borvidék képes leírás - Borászat - bor.tlap.hu
részletek »

Balatonboglári borvidék - Borászat - bor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: boraszat.tlap.hu » Balatonboglári borvidék
Keresés
Találatok száma - 8 db
Balla Pince

Balla Pince

Balla Panzió, Pince

Ferenc Trunkó Pince

Ferenc Trunkó Pince

A pincészet Szőlősgyörök és Gyugy települések között található, Balatonboglár felől kerékpárúton is megközelíthető. A pincészetben Trunkó Ferenc a családfő a kiváló borokkal, felesége Edit asszony a szívélyes vendéglátással, fiaik a szőlőműveléssel foglalkoznak. 2006. évtől megújult, szép környezetben nyílt meg a család 70 fő befogadására alkalmas rendezvényterme és pincészete.

Fried kastélyszálló

Fried kastélyszálló

Az álomszép, szecessziós stílusban épült négycsillagos Fried Kastély Szálloda és Étterem ideális kikapcsolódást nyújt a nyugodt környezetben pihenni vágyóknak. Az otthonból a családba - kastélyszállónkban mindenki őszinte mosollyal, természetes kedvességgel és segítőkész hozzáállással várja Önt és egész családját. Kastélyszállónk egész évben különféle akciókkal, kedvezményekkel várja csodálatos környezetben, nyugodt körülmények közt, kényelmesen pihenni vágyó vendégeit!

Kata Borház

Kata Borház

Vendégeink megtapasztalhatnak egy ember és természet közelibb életformát. Biztosan állítjuk, hogy akik nálunk töltenek pár napot, Kapolcson maradandó élményekkel lesznek gazdagabbak. Vállaljuk nagyobb összejövetelek, csapatépítő tréningek szervezését is. Sok szeretettel várjuk kedves látogatóinkat

Konyári Pincészet

Konyári Pincészet

KONYÁRI PINCÉSZET BALATONLELLE

Szetnpály Pincészet

Szetnpály Pincészet

L´togassa meg oldalunkat ´s k´stolja meg borainkat! - Szentp´ly Pinc´szet Balatonbogl´r

Tuti menü