Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Borász képzés képes leírás - Borászat - bor.tlap.hu
részletek »

Borász képzés - Borászat - bor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: boraszat.tlap.hu » Borász képzés
Keresés
Találatok száma - 9 db
Borbarangoló

Borbarangoló

Az Attraktív Produkció pohárnokának, sommerlier-nek szakszerű bemutatása alapján megismerkedhet a magyar borok nemzetközi megmérettetésén kimagasló eredményeket elért ritkaságaival, melyek ünnepi alkalmat teremtenek ahhoz, hogy élvezhessük az élet örömeit. Programajánlatunk rendezvényekre: Anonim borfelismerő verseny: Ez a programrepertoár azoknak szól, akiknek van bátorságuk mesterművekkel próbálkozni? ? és azoknak, akiknek ez már természetes.

Borkollégium

Borkollégium

Borkollégium... az ínyencek szabadegyeteme 2006. januárjában iskolánk nemzetközi akkreditációt nyert a londoni székhelyű Wine and Spirit Education Trust - WSET - nemzetközi hálózatában, így a Borkollégium az első magyarországi WSET központ lett, a 994. képzési intézmény (vizsgahely) Iskolánk oktatási tematikája kifejezetten nemzetközi indíttatású, illetve nemzetközi borszemléletet kíván hallgatóinkban kialakítani. Az oktatás szóbeli előadásokra, valamint vezetett, interaktív borkóstolásokra épül, de önálló, otthoni tanulást és felkészülést is igényel. Az előadások elsődleges célja a változott igényeknek és új fogyasztási szokásoknak megfelelő italismeret. Ebben döntő szereppel bír az ismeretszerző (és nem örömszerző, élvezeti célú) borkóstolás személyi és technikai feltételeinek, valamint módszereinek elsajátítása. A WSET oktatási tematikáját 1995-től követjük, még az akkreditáció megszerzése előtt kezdtük alkalmazni, így abban évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Tanfolyamainkon a kóstolást az általuk, valamint az Insitute of Masters of Wine által alkalmazott rendszer szerint oktattuk, bár még nem voltunk akkreditált vizsgaközpont. Ennek a módszernek a lényege az egyensúly-centrikus borértékelés, mely alapelvet követi a világ valamennyi ismert kereskedője, szállodája, vendéglátóhelye és a szakírók köre is.

borkóstoló programok Somlón

borkóstoló programok Somlón

Meghitt családi hangulatú borkóstolók,pincelátogatások a Somló-hegyen Károlygazdánál Magyaros ételek, hamisítatlan szőlőhegyi hangulat.kitűnő minerális száraz fehérborok. Juhfark,olaszrizling,hársle velű,furmint. Családi baráti összejövetelek, céges rendezvények megszervezése, hegyi túrákkal és egyéb programokkal. Várja önt is Károlygazda és a gyönyörű Somló borvidék.

Kétoldalú Szakképzési Alapítvány a Borszektorban

Kétoldalú Szakképzési Alapítvány a Borszektorban

KSZABA - Kétoldalú Szakképzési Alapítvány a Borszektorban

Vatel Rendezvényiskola

Vatel Rendezvényiskola

Szeretné megismerni a sikeres rendezvényszervezés trükkjeit? Konferenciák, kiállítások, állami ünnepek, sportversenyek, esküvők,... Mi minderre megtanítjuk! Akár 1 napja van, akár fél éve: számos képzési forma közül választhat.

Tuti menü