Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb kapcsolódó linkek képes leírás - Borászat - bor.tlap.hu
részletek »

Egyéb kapcsolódó linkek - Borászat - bor.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: boraszat.tlap.hu » Egyéb kapcsolódó linkek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Agro-Vitál Borászat

Agro-Vitál Borászat

Borászatunkban 50 főt tudunk egy időben fogadni. Lehetőség van a szőlőművelési módok megismerésére, a pincetechnológiák megtekintésére, borbemutatók, kóstolók megrendezésére. Pincénk európai színvonalú,a legszigorúbb Európai Uniós előírások szerint terveztük. A legmodernebb technika gondoskodik arról, hogy partnereinknek mindig a megszokott minőséget tudjuk nyújtani.

Balatoni Borok Háza

Balatoni Borok Háza

Nálunk télen sincs megállás! A kastélyban minden egész órában indulnak a tárlatvezetések. Addig is, hogy ne a hidegben kelljen fagyoskodni, tekintsék meg a Balatoni Borok Házát, a környéken egyedülálló, közel 500 éves múltra visszatekintő pincét.

Borhűtők

Borhűtők

Kereskedelmi szaküzletünk 1994 óta értékesít műszaki cikkeket Márkaboltjainkban kedvező áron, hivatalos magyarországi garanciával, országosan is kedvező házhoz szállítási feltételekkel vásárolhatja meg a kiválasztott háztartási, vendéglátó ipari készüléket vagy műszaki cikket. NetMűszaki - Trivex Kft. 2800 Tatabánya, Napsugár utca 8. (volt Ságvári E út 21.) A Trivex kft filozófiája a vásárlói igények magas szintű kielégítése, a munkatársak hatékony, lelkes, szakszerű munkavégzése, a beszállító cégekkel jó partneri viszony kialakítása.

Bormúzeum Étterem Mór

Bormúzeum Étterem Mór

A Bormúzeum Étterem Mór város történetének egyik meghatározó szereplője. A levéltári adatok szerint már az 1960-as évektől találunk róla különböző feljegyzéseket. A Móri Állami Gazdaság évtizedekig itt tárolta a muzeális borkészletét, az étterem nevét innen eredeztetik. A 200 éves múltra visszatekintő pincét a 70-es években alakították át étteremmé. Azóta is műemlékvédelem alatt áll. Sok ismert történet, monda kering az étteremmel kapcsolatban, némelyek igaznak bizonyulnak, mások pedig csak a finom móri borok mellékhatásai'. Mindenki döntse el maga, hogy hisz-e bennük. Az azonban biztos, hogy sok olyan vendég tér vissza hozzánk, aki egyszer réges-régen már járt az étteremben és mindenki hoz magával egy kedves, múltat idéző Bormúzeum emléket.

Boros kiegészítők

Boros kiegészítők

A Minden Ami Bár webáruházban a báreszközökön, koktél alapanyagokon és barista kellékeken kívül nagy hangsúlyt fektetünk a boros kiegészítők, Sommelier eszközök és boros poharak értékesítésére, ezért nálunk minden boros eszköz megtalálható, amire csak szüksége lehet egy vendéglátó egységnek vagy egy bor kedvelőnek. Kínálatunkban bortartók, dugóhúzók, dekantáló állványok, asztali borhűtők és egyéb boros kiegészítők széles választékát találja. Vásároljon webáruházunkból kényelmesen, otthonról, és mi házhoz szállítjuk Önnek a megrendelt termékeket! Oldalunkon feliratkozhat titkos ajánlatainkra, így minden különleges akciónkról időben értesül majd.

Fehérborok - minőségi borok

Fehérborok - minőségi borok

Fehérborok széles választéka a Dropstopper bor webáruház oldalán. Rengeteg kitűnő bor vásárolható meg könnyen pár kattintással. A kategóriákban található rozé, fehér, vörös borok. A fehérborok kedvelőinek figyelmébe ajánljuk az olaszrizling és kéknyelű termékeket. Nálunk legfőképpen kis pincészetek ritkaságait rendelhetik meg alacsony áron. Tekintse meg webshopunk választékát. Klikkeljen a linkünkre és vásároljon tőlünk.

Kézművesborok webáruház

Kézművesborok webáruház

Tekintse meg bor kínálatunkat és regisztráljon, ha vásárolni szeretne. Egy egyszerű regisztrációs folyamat után rendelhet borokat és amennyiben szeretné, a későbbiekben folyamatosan tájékoztatjuk az újdonságainkról és az aktuális akcióinkról. Akciós borok címszó alatt a visszamaradt tételeinket találja kedvező áron! A kiválasztott borokat 20.000.- megrendelés felett kiszállítjuk Budapest területén ingyenesen. Amennyiben a kiválasztott borok értéke nem haladja meg a 20.000.-Ft-ot, de kiszállítást szeretne, jelezze felénk és megoldjuk.

Mátrai Borok Háza

Mátrai Borok Háza

A bortúra forradalma a Mátrából indul! Talpra borforradalmárok, csapjátok hónotok alá GPS készüléketeket, és tapasztaljátok meg a WINECACHING vérpezsdítő élményét! Kóboroljatok, keressetek, találjatok, igyatok!!! Hogy mi az a winecaching (vájnkesing)? tovább linkre a részletekért

Minipet Plastics ? 10-250 ml-es mini PET palackok gyártása

Minipet Plastics ? 10-250 ml-es mini PET palackok gyártása

Cégünk elődje, az Iminvest Kft. 2001-ben itt kezdte meg a mini PET palackok gyártását. Ehhez saját tervezésű automata palackfújó gépeket helyeztünk üzembe, és megkezdtük a PET palackfújáshoz szükséges preformok gyártását is. 2004 óta Vevőink teljesebb kiszolgálása érdekében palackjainkhoz mérsékelt árú PE garanciazáras kupakokat is gyártunk. A standard termékeink rövid szállítási határidővel tudjuk szállítani, víztiszta és transzparens barna alapszínekben. További szokásos színek: fedett fehér, transzparens zöld.

Hirdetés
Olasz borok webáruház

Olasz borok webáruház

Ez az oldal azért jött létre, hogy az olasz borok hazai kedvelői számára új és izgalmas borokat mutathassunk be, olyan alkotásokat, amelyek sehol máshol nem teremhetnek csakis a napfényes Itáliában. Ezen az oldalon elsősorban Közép- és Dél Olaszország kis családi borászatainak remekműveit találhatja meg a látogató.

Pezsgő Borfesztivál Pécs

Pezsgő Borfesztivál Pécs

2013. szeptember 20. és szeptember 29. között másodszor ad otthont a mediterrán hangulatú baranyai megyeszékhely, Pécs, egy ízekben, zamatokban és programokban gazdag rendezvénynek, a II. Pécsi pezsgő Borfesztiválnak. A fesztivál keretein belül az a célunk, hogy az ország valamennyi borrégiója, pálinkaháza és pezsgőpincészete számára lehetőséget biztosítsunk arra, hogy képviseltesse magát. A gasztronómia szerelmeseinek pedig kézműves sajtokkal és tradicionális ételekkel kívánunk kedveskedni. Ezen felül a borkultúrához nélkülözhetetlen, hagyományos kézműves termékek széles skáláját felvonultató Kézművesek utcájában szeretnénk színesíteni a programjainkat.

Tuti menü